Brands

In our company's history of over a decade, we have personally tested and examined unmanned aerial vehicles and associated equipment, including software, from virtually all major global brands. As drone experts, we can advise you and even practically assemble top-notch equipment tailored to your requirements and needs. For the featured brands, we ensure official certified sales and service.


Dji

Poduzeće DJI je vodeći svjetski proizvođač komercijalnih bespilotnih letjelica, opreme i programa. U našoj ponudi ćete pronaći cjelokupnu liniju proizvoda DJI, uključujući napredne kamere za snimanje iz zraka, letjelice, pogonske sustave i sustave za upravljanje letom. Također pružamo usluge servisa i savjetovanja vezano za korištenje DJI proizvoda.

Dji ENTERPRISE

Specijalizirani industrijski bespilotni letjelice marke DJI Enterprise su dizajnirane s ciljem povećanja produktivnosti i efikasnosti, smanjenja rizika i proširenja mogućnosti radnih timova uz istovremeno smanjenje troškova. DJI Enterprise je najveći proizvođač industrijskih dronova na svijetu, a OneDrone vam pruža direktan prijenos njihovog znanja u europsko okruženje.

Dji AGRICULTURE

DJI Agriculture pruža moćnu opremu na poljoprivrednom području, kao i cjelovita inteligentna rješenja koja štede vrijeme, poboljšavaju radne procese i povećavaju učinkovitost, što koristi kako poljoprivrednicima i proizvođačima, tako i svim ostalim dionicima. U OneDrone-u uređujemo i prilagođavamo napredna rješenja DJI Agriculture prema vašim potrebama.

CubePilot

Brend Cube Pilot predstavlja vrhunskog proizvođača avionike i autopilota za razna otvorena autonomna vozila i druga prometna sredstva bez posade. Njihovi visokokvalitetni proizvodi i napredna rješenja koriste se u okviru usluga OneDrone s velikom korist.

MAUCH Electronics

Mauch Electronics je vodeći pružatelj senzora struje, napajanja i drugih elektroničkih komponenti za upotrebu u ekosustavima autopilota CubePilot / Pixhawk. Njihova rješenja koristi i veliki broj proizvođača specijaliziranih dronova.

RFDesign

RFDesign je tvrtka specijalizirana za projektiranje elektronike, s posebnim fokusom na razvoju antena, RF (radiofrekvencijskih) i ugrađenih proizvoda. Njihovi najnoviji projektiranja uključuju radio stanice, RFID antene, RF prednje dijelove terminala, signalne generator i platforme za ugradnju.

Pix4D

Jedinstveni softverski paket za fotogrametriju za mobilno kartiranje i kartiranje dronom. Jedini softverski alat za kartiranje dronom i fotogrametriju koji ima vlastitu aplikaciju za letenje, za stolna računala i platforme u oblaku.

UgCS

Softver za planiranje i nadzor letova dronova, koji uključuje automatsko planiranje letova, alate za fotogrametriju i geografsko označavanje. UgCS oprema pruža efikasno rješenje za mjerenje velikih područja zbog svojih karakteristika.

YellowScan

Sustavi UAV LiDAR-a za profesionalno 3D kartiranje koji zadovoljavaju visoke zahtjeve preciznosti. Rješenje YellowScan je potpuno integrirano s ugrađenim laserskim skenerima, INS, GPS-om, baterijama i računalima na brodu.

T-Motor

Svjetski priznata tvrtka T-MOTOR proizvodi napredne pogonske sustave za bespilotne letjelice. Njihovi visokokvalitetni proizvodi, kao što su motori, ESC (elektronski regulatori brzine) i propelori, često se koriste u dronovima za zračno snimanje i druge industrijske, poljoprivredne ili komercijalne primjene.

GensACE/Tattu

Pod brendom Gens Ace proizvode se LiPo baterije i visokoučinkoviti akumulatorski paketi za širok raspon RC proizvoda, od automobila do brodova i zrakoplova, itd. Kao sestrinski brend Gens Ace-a, Tattu se fokusira na baterijske pakete za bespilotne zrakoplove, višemotornjake i druge uređaje.

Team Blacksheep

Brend Team BlackSheep osnovali su strastveni entuzijasti dronova koji prenose svoje znanje i praktična iskustva u jedinstvenu i vrhunsku komunikacijsku i pogonsku opremu za dronove, koja je poznata po svojoj efikasnosti, pouzdanosti i izdržljivosti.

RadioMaster

RadioMaster je tim entuzijasta radijskih upravljanih modela s dugogodišnjim iskustvom u RC industriji. Strastvena grupa iskusnih inženjera brine o stalnom razvoju linije proizvoda z održavanjem otvorenih hardverskih standarda i open-source platformi koje su pristupačne i dostupne svima.

MatekSys

Matek Systems je ponudnik kakovostnih elektronskih komponent za širokov uporabo. V njihovi ponudbi najdemo različne avtopilote za FPV drone, senzorje zračnega toka, GNSS sprejemnike in podobno.

Gremsy

Podjetje Gremsy predstavlja jedan od vodećih brendova upravljačkih sustava naprednih industrijskih kamera za dronove koji se koriste u različitim područjima, uključujući geodeziju i kartiranje, energetiku i komunalne usluge, pregled solarnih panela, građevinarstvo, poljoprivredu itd.

This website uses cookies to ensure correct website functioning and to improve your experience. For more information, please see our Cookie policy .

I hereby allow the use of data for all purposes specified below.