O NAMA

OneDrone TO SMO MI


OneDrone je iskusni i specijalizirani pružatelj sveobuhvatnih rješenja za dronove. Naša najveća prednost leži u dubokom razumijevanju specifičnih industrija u kojima dronovi postaju neophodan alat: geodezija, poljoprivreda, državne aktivnosti i sigurnost, video produkcija, proizvodnja i distribucija energije te mnoge druge.

Tim suradnika tvrtke OneDrone i sestrinske tvrtke ElevonX

 

U OneDroneu se bavimo specifičnim i jedinstvenim poslovima i nerijetko nailazimo na takve prepreke i probleme međutim nikada ne prestajemo tražiti nove načine za riješavanje problema i dosezanje ciljeva, čak i kada se na prvi pogled čine nedostižnima. Takav način razmišljanja nas je doveo do onoga što je OneDrone danas i vjerujemo da je takav stav ključ za postizanje uspjeha. Također vjerujemo da dronovi mogu promijeniti svijet poslovanja ili ga odvesti u nove dimenzije.

Sigurni smo da možemo osigurati učinkovita rješenja samo kroz dobru komunikaciju i dobre odnose koje gradimo dugoročno sa svojim klijentima. Obvezujemo se da svojim klijentima nudimo rješenja prilagođena njihovim potrebama. Stoga želimo biti pouzdan partner na svakom koraku.


OneDrone obećanje: 

Svijet dronova lagano ali sigurno i temeljito mijenja budućnost mnogih industrija. U našem timu imamo stručnjake s tehničkim znanjem i iskustvom iz različitih industrija koji stvaraju dodatnu vrijednost na pojedinačnim projektima.

Naše obećanje je da mijenjamo način na koji industrije djeluju putem sveobuhvatnih rješenja za dronove koja nadilaze samo prodaju proizvoda. Našim klijentima nudimo cjelovita rješenja – od obuke, savjetovanja (upotreba kupljenih proizvoda, legislativa, pisanje priručnika, fleet management), tehničke podrške, osiguranja do pravne pomoći.

OneDrone je bio zlatni sponzor 50. geodetskih dana.

 

U OneDroneu svakodnevno nadograđujemo tehnologiju, sustave i procese kako bismo pratili razvoj tehnologije i praktičnu primjenu dronova u različitim industrijama. Zbog toga ulažemo u istraživanje i razvoj jer želimo iskoristiti veliki potencijal dronova za specifične potrebe klijenata.

MISIJA

Integrirajući suvremene tehnologije, pomažemo tvrtkama i različitim industrijama da posluju bolje, jednostavnije i štedljivije, da inoviraju i moderniziraju svoje poslovne procese i na taj način uspješno grade svoje poslovanje


VIZIJA

Naša vizija je promijeniti budućnost industrija integracijom dronova i drugih najmodernijih tehnologija kako bismo zajedno pomaknuli granice mogućeg.


VRIJEDNOSTI

INTEGRITET

Kao vodeći pružatelj cjelovitih usluga u području dronova u regiji, obvezujemo se našim klijentima pružiti najvišu kvalitetu naših usluga.

 

STRUČNOST

Naša stručnost je maksimalna posvećenost u svim područjima djelovanja jer samo tako održavamo konkurentske prednosti.

 

INOVATIVNOST 

Neprestano pratimo trendove i istražujemo neograničene mogućnosti dronova te što njihova primjena može donijeti u budućnosti.

 

POŠTENJE

Vjerujemo u ono što obećavamo. Naše transparentno poslovanje ključno je za postizanje ciljeva, kako prema klijentima, tako i prema poslovnim partnerima.

 

ODGOVORNOST

Odgovorno ispunjavamo standarde koje propisuje europsko zakonodavstvo i lokalni propisi. Redovito ih pratimo, proučavamo i integriramo u svoje poslovne procese, kao i u poslovne procese naših klijenata.

 

U našem demo centru možete vidjeti i isprobati sve dronove  iz naše DJI i DJI Enterprise ponude.

ONEDRONE

ADRESA

OneDrone d.o.o.

Novozagrebačka 47

10020 Hrašće Turpoljsko

Hrvatska

Pogledajte na zemljovidu

UPRAVLJAČKI TIM

Janez Nebec

Voditelj letačkih operacija
(+386 41 667 742)

Tomislav Korenika

Direktor
(+385 98 781 014)

Robert Verlič

Direktor operacija
(+386 41 688 150)

Kontaktirajte nas!

Kako bismo vam mogli pružiti najbolju moguću uslugu, molimo vas da nas kontaktirate. Na vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas

This website uses cookies to ensure correct website functioning and to improve your experience. For more information, please see our Cookie policy .

I hereby allow the use of data for all purposes specified below.