Letjela kamera, koja u kratkom vremenu može doseći bilo koji dio područja koje se nadzire i omogućava detaljan pregled događanja tijekom dana i noći, poboljšava svijest o situaciji, skraćuje vrijeme reakcije i omogućava smanjenje broja sigurnosnih djelatnika na terenu.

Na području usluga videonadzora, dronovi su opremljeni kombiniranim kamerama visokog optičkog zumiranja i termalnim kamerama koje omogućavaju noćno promatranje. Uz pomoć ugrađenih laserskih daljinomjera, možemo precizno odrediti koordinate promatranog događaja na tlu i brzo i učinkovito usmjeriti intervencijski tim. Samo prisustvo drona iznad zaštićenog područja snažno odvraća potencijalne napadače od pokušaja provaljivanja na to područje. Slika iz drona može se u stvarnom vremenu pratiti u nadzornom centru i na terenu od strane nadzornika i intervencijskih timova.

Dronovi postaju neizostavno sredstvo na području osiguranja važnih objekata.

Pri uvodu dronova u uporabu surađujemo s vodećim privatnim i državnim sigurnosnim službama, od kojih dobivamo vrijedna iskustva koja nam pomažu biti korak ispred konkurencije na tržištu.

 

Iskusni tim stručnjaka iz ONEDRONE će vam pomoći da u najkraćem mogućem roku implementirate sustav bespilotnih letjelica u vaše poslovanje, obučit će vaše timove i pomoći vam uspostaviti operativni sustav u skladu s važećom zakonodavstvom.

  • Dizajniranje sustava zračnog osiguranja
  • Dostava odgovarajućih dronova i opreme
  • Dostava i prilagodba softverskog sustava
  • Uspostavljanje flote i nadzornog sustava
  • Uspostavljanje operativnog sustava
  • Obuka operatera

Molimo kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći rješenje.