Bespilotni zrakoplovi koje koriste državni organi u izvršavanju svojih ovlasti djeluju u najzahtjevnijim okruženjima i vremenskim uvjetima. Kada je to potrebno, opremljeni su sa kriptiranimi radijskim vezama koje osiguravaju najveću sigurnost povjerljivih podataka.

U OneDrone smo već desetljeće tesno surađivali s različitim državnim tijelima za koje su bespilotni zrakoplovi postali neizostavan dio opreme. Za izvršavanje različitih zadataka odabiremo optimalne sustave bespilotnih zrakoplova, ili ih prilagođavamo specifičnim potrebama i zahtjevima.

Na temelju vrijednih povratnih informacija iz bogatog terenskog iskustva, razvili smo optimalne operativne postupke i posebne programe obuke za većinu zadataka iz područja državnih službi. S veseljem se prihvaćamo i novih izazova u kojima ćemo svoja iskustva iskoristiti kako bismo poboljšali izvršavanje vaših zadataka.

 

 

U OneDrone se brinemo da smo u bliskom kontaktu s našim okruženjem i da našim znanjem i aktivnostima djelujemo za opće dobro. Suradnja s državnim tijelima odvija se prvenstveno u sljedećim područjima:

  • servisiranje opreme i osiguravanje zamjenske opreme tijekom servisa
  • testiranje opreme i konfiguracija prije kupnje
  • razvoj operativnih postupaka i osposobljavanje osoblja
  • sudjelovanje na vježbama i testiranjima
  • uspostava sustava operatera bespilotnih letjelica