O NAMA

OneDrone TO SMO MI


OneDrone je iskusni i specijalizirani pružatelj sveobuhvatnih rješenja za drone. Naša najveća prednost leži u dubokom razumijevanju specifičnih industrija u kojima dronovi postaju neophodan alat: geodezija, poljoprivreda, državne aktivnosti i sigurnost, video produkcija, proizvodnja i distribucija energije te mnoge druge.

Tim suradnika tvrtke OneDrone i sestrinske tvrtke ElevonX

 

U OneDroneu nikada ne prestajemo tražiti nove puteve i doseći više ciljeve, čak i kada se na prvi pogled čine nedostižnima. Vjerujemo da je prekoračenje granica ključ za postizanje uspjeha. Vjerujemo također da dronovi mogu promijeniti svijet poslovanja ili ga odvesti u nove dimenzije.

Sigurni smo da možemo osigurati učinkovita rješenja samo kroz dobru komunikaciju i dobre odnose koje gradimo dugoročno sa svojim klijentima. Obvezujemo se da svojim klijentima nudimo rješenja prilagođena njihovim potrebama. Stoga želimo biti pouzdan partner na svakom koraku.


OneDrone obećanje: 

Vjerujemo da dronovi mogu promijeniti i preoblikovati budućnost mnogih industrija. U našem timu imamo stručnjake s tehničkim znanjem i iskustvom iz različitih industrija koji stvaraju dodatnu vrijednost na pojedinačnim projektima.

Naše obećanje je da mijenjamo način na koji industrije djeluju putem sveobuhvatnih rješenja za dronove koja nadilaze samo prodaju proizvoda. Našim klijentima nudimo cjelovita rješenja – od obuke, savjetovanja, tehničke podrške, osiguranja do pravne pomoći.

OneDrone je bio zlatni sponzor 50. geodetskih dana.

 

U OneDroneu neprestano nadograđujemo tehnologiju, sustave i procese kako bismo pratili razvoj tehnologije i praktičnu primjenu dronova u različitim industrijama. Zbog toga ulažemo i u istraživanje i razvoj jer želimo iskoristiti veliki potencijal dronova za specifične potrebe klijenata.

POSLANSTVO

Integrirajući suvremene tehnologije, pomažemo tvrtkama i različitim industrijama da posluju bolje, inoviraju i moderniziraju svoje poslovne procese.


VIZIJA

Naša vizija je promijeniti budućnost industrija integracijom dronova i drugih najmodernijih tehnologija kako bismo zajedno premaknuli granice mogućeg.


VREDNOTE

INTEGRITETA

Kao vodeći pružatelj cjelovitih usluga u području dronova u regiji, obvezujemo se da našim klijentima pružamo najvišu kvalitetu naših usluga.

 

STROKOVNOST 

Naša posvećenost je stručnost u svim područjima djelovanja jer samo tako održavamo konkurentske prednosti.

 

INOVATIVNOST 

Neprestano istražujemo neograničene mogućnosti dronova i što njihova primjena može donijeti u budućnosti.

 

POŠTENOST 

Vjerujemo u ono što obećavamo. Naše transparentno poslovanje ključno je za postizanje ciljeva, kako prema klijentima, tako i prema poslovnim partnerima.

 

ODGOVORNOST

Odgovorno ispunjavamo standarde koje propisuje europsko zakonodavstvo i lokalni propisi. Redovito ih pratimo, proučavamo i integriramo u svoje poslovne procese, kao i u poslovne procese naših klijenata.

 

U našem demo centru možete vidjeti i isprobati sve dronove Dji i Dji Enterprise.

ONEDRONE

ADRESA

OneDrone d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36

1210 Ljubljana – Šentvid

Poglejte na zemljevidu

MANAGEMENT TEAM

Robert Verlič

Direktor operacija
(041 688 150)

Janez Nebec

Vodja letačkih operacija
(041 667 742)

Karmen Hočevar

Direktorica
(051 600 616)

Kontaktirajte nas!

Kako bismo vam mogli pružiti najbolju moguću uslugu, molimo vas da nas kontaktirate. Na vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas

This website uses cookies to ensure correct website functioning and to improve your experience. For more information, please see our Cookie policy .

I hereby allow the use of data for all purposes specified below.